מתכון

סלט אפרסקים פיקנטי

אוגוסט 2020
סלט אפרסקים פיקנטי של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם
סלט אפרסקים פיקנטי של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם

אפרסקים טובים לפתיחת ארוחה אפילו יותר מלקינוח שלה. כשמשלבים את המתיקות העדינה שלהם עם צ'ילי, כוסברה ושמן זית מקבלים סלט מפתיע ורענן שפותח את התיאבון

משתמשים באפרסקים מוצקים במיוחד ואת המלח מפזרים לפני ההגשה (הוא גורם לאפרסקים להגיר נוזלים ומרכך אותם).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים אפרסקים, כוסברה, צ'ילי, שמן זית ומיץ לימון בקערה רחבה. מעבירים לצלחת הגשה רחבה, מפזרים מלח ומגישים מיד. אם רוצים, לפני שמעבירים את הסלט לצלחת ההגשה, מרפדים את הצלחת ב־2 כפות לאבנה ועליה מניחים את הסלט.