מתכון

סלט ארטישוק נא, כוסברה ורשאד

ינואר 2020
1 דירוגים
סלט ארטישוק נא, כוסברה ורשאד של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט ארטישוק נא, כוסברה ורשאד של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

סלט מרענן עם כל הטוב שיש לחורף להציע. מומלץ להגיש בשבת בצהריים לצד התבשילים הכבדים

בסלט הזה לא המצאתי שום דבר. לקחתי את הארטישוקים הנאים מהמטבח המרוקאי ורק ערבבתי אותם עם רשאד וכוסברה. זה חורף אמיתי ומומלץ להגיש אותו לצד חמין או תבשיל כבד אחר של שבת בצהריים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מנקים ארטישוקים (מסירים את העלים החיצוניים). חוצים את לבבות הארטישוקים ומסירים את השערות. מעבירים לקערה עם מיץ לימון ושפע מים כדי למנוע השחרה.

2

רגע לפני ההגשה, פורסים את לבבות הארטישוקים לפרוסות דקות ומעבירים לקערת ערבוב עם רשאד, פלפל ירוק חריף ועלי כוסברה. יוצקים לימון, שמן זית ומתבלים במלח. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לכלי הגשה ומגישים מיד.