מתכון

סלט דלעת תאילנדי

3 דירוגים
סלט דלעת תאילנדי של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט דלעת תאילנדי של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

סום טאם הוא הסלט התאילנדי הכי מוכר בעולם. הנה גרסה שנולדה ממחסור בפפאיה ירוקה

גיוונים:
• מגישים עם קערה של אורז דביק.
• מגישים עם קערה של אטריות שעועית או מוסיפים אותן לסלט.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים רצועות דלעת עם יתר החומרים בקערה ומועכים אותם בעזרת עלי גדול (אם יש) או בידיים לאיחוד טעמים. טועמים ומתקנים תיבול — הסלט צריך להיות חריף ומאוד רענן.