מתכון

סלט דלעת תאילנדי

סום טאם הוא הסלט התאילנדי הכי מוכר בעולם. הנה גרסה שנולדה ממחסור בפפאיה ירוקה

סלט דלעת תאילנדי של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט דלעת תאילנדי של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

גיוונים:
• מגישים עם קערה של אורז דביק.
• מגישים עם קערה של אטריות שעועית או מוסיפים אותן לסלט.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים רצועות דלעת עם יתר החומרים בקערה ומועכים אותם בעזרת עלי גדול (אם יש) או בידיים לאיחוד טעמים. טועמים ומתקנים תיבול — הסלט צריך להיות חריף ומאוד רענן.