מתכון

סלט וייטנאמי

אוקטובר 2019
3 דירוגים
סלט וייטנאמי של רותי רוסו. צילום: זוהר רון
סלט וייטנאמי של רותי רוסו. צילום: זוהר רון

אם מוסיפים לסלט הזה רצועות של עוף או טופו, יש לכם ארוחה מלאה

מי שלא יכול לסבול ריח של רוטב הדגים (וחבל, כי הוא מדהים), יכול להמיר אותו בסויה דלת מלח.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים את המים והסוכר בסיר קטן ומבשלים עד שהסוכר נמס. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול לפי הטעם. שומרים במקרר.

2

יוצקים חלק מהרוטב על גפרורי הגזר ונותנים לו לעמוד בפנים בין חצי שעה לכמה ימים (במקרר).

3

מערבבים בקערה את האטריות, הגזר, הקולרבי והעגבניות. יוצקים מעט רוטב ומערבבים היטב, הכי טוב עם הידיים.

4

מוסיפים את עשבי התיבול ונותנים עוד ערבוב עדין אחד. מסדרים בקערה ומפזרים מלמעלה את הבוטנים הקלויים והצ'ילי החריף.