מתכון

סלט חצאי חסה צעירה

דצמבר 2018
4 דירוגים
סלט חצאי חסה צעירה של רינת צדוק צילום: חיים יוסף
סלט חצאי חסה צעירה של רינת צדוק צילום: חיים יוסף

אם בוחרים לבבות חסה טריים, הם לא צריכים הרבה בשביל לפרוח בצלחת, רק אגוזים ורוטב טוב ליד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־180 מעלות. מתבלים את קוביות הדלעת בשמן זית, סירופ מייפל, מלח, פלפל ותימין. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15־25 דקות עד שהדלעת מזהיבה.

2

מכינים את הרוטב: טורפים עם מטרפה בצלי שאלוט וחומץ בן יין. מוסיפים לתערובת שמן זית ודבש ענבים וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת חלקה. מתקנים תיבול.

3

מרכיבים את הסלט: חוצים את החסות לאורכן ומסדרים בצלחת הגשה. מפזרים על החסות את קוביות הדלעת ומזלפים את הרוטב. מקשטים באגוזי לוז ועלי טרגון ומפזרים פפריקה מתוקה.