מתכון

סלט ירוק מושלם

נובמבר 2015
2 דירוגים
סלט ירוק מושלם. צילום: דניאל לילה
סלט ירוק מושלם. צילום: דניאל לילה

בעצם זה לא הסלט אלא הרוטב - הוא ממכר. ראו הוזהרתם!

בעצם זה לא הסלט אלא הרוטב – הוא ממכר. ראו הוזהרתם! אביגאל כהן, בשלנית בחסד, התלהבה מהסלט הירוק של רשת “ריבר” ושחזרה אותו מזכרון החך שלה. מה שכן – מי שאוכל את הסלט על תקן מנה דיאטטית שיסתכל היטב במרכיבים. כמות הרוטב כאן גדולה ממה שנחוץ לסלט, אבל הוא נשמר כמה ימים בצנצנת סגורה בקירור.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים כוסברה ושיני שום למחית במעבד מזון. מוסיפים חמאת בוטנים, אבקת סוכר וחומץ ומערבלים לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים שמן מבעד לפתח היציקה תוך כדי ערבול לקבלת רוטב במרקם אחיד.

2

מניחים את העלים בקערת הגשה ויוצקים עליהם את הרוטב. מערבבים ומפזרים מעל שקדים או אגוזים מסוכרים.

לסלט ארוחה:
מוסיפים בהגשה רצועות של חזה עוף צלוי או נתחי פרגיות צלויות.