בעצם זה לא הסלט אלא הרוטב – הוא ממכר. ראו הוזהרתם! אביגאל כהן, בשלנית בחסד, התלהבה מהסלט הירוק של רשת “ריבר” ושחזרה אותו מזכרון החך שלה. מה שכן – מי שאוכל את הסלט על תקן מנה דיאטטית שיסתכל היטב במרכיבים. כמות הרוטב כאן גדולה ממה שנחוץ לסלט, אבל הוא נשמר כמה ימים בצנצנת סגורה בקירור.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלרוטב:
אופן ההכנה
1
מרסקים כוסברה ושיני שום למחית במעבד מזון. מוסיפים חמאת בוטנים, אבקת סוכר וחומץ ומערבלים לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים שמן מבעד לפתח היציקה תוך כדי ערבול לקבלת רוטב במרקם אחיד.
2
מניחים את העלים בקערת הגשה ויוצקים עליהם את הרוטב. מערבבים ומפזרים מעל שקדים או אגוזים מסוכרים.
לסלט ארוחה:
מוסיפים בהגשה רצועות של חזה עוף צלוי או נתחי פרגיות צלויות.