מתכון

סלט כל-טוּב עם רוטב מתוק-חריף

סלט בריאות אמיתי — פריך, טעים ומזין — עם ירקות שורש בשלל צבעים ורוטב טחינה-סילאן שמחמיא לו במיוחד

סלט כל-טוּב עם רוטב מתוק-חריף. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט כל-טוּב עם רוטב מתוק-חריף. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

אם מכינים מראש, שומרים את הרוטב בנפרד עד ההגשה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב:

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.

2

מערבבים את חומרי הסלט בקערה, יוצקים את הרוטב ומערבבים. מגישים מייד. ככל שעובר הזמן הסלט יאבד מפריכותו ומרעננתו.