מתכון

סלט כרובית יפני

1 דירוגים
סלט כרובית יפני של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
סלט כרובית יפני של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

היפנים אולי לא חזקים בכרובית, אבל לו היו טועמים את הרוטב הזה, על בסיס סויה, ווסאבי ומירין, אנחנו בטוחים שהיו משנים את דעתם

גיוון:

מגישים עם פרוסות דקות של קרפאצ’ו דג או בקר או נתחי בקר צלויים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה תוך כדי ניעור. טועמים ומתקנים תיבול.

2

מניחים את פרחי הכרובית בצלחת בשכבה אחת. מפזרים את יתר חומרי הסלט ויוצקים רוטב. מגישים מייד. לחילופין אפשר לערבב את מרכיבי הסלט עם הרוטב בקערה ולהשהות יחד 15 דקות לקבלת סלט עם טעמים יותר עמוקים.