מתכון

סלט לבבות מנגולד

נובמבר 2019
1 דירוגים
סלט לבבות מנגולד של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט לבבות מנגולד של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

זהו סלט מבושל בסגנון אפיו (סלט שורש הסלרי הטורקי) עם שמן זית בנדיבות, חמיצות דומיננטית ומתיקות מרומזת

במקום להיפטר מגבעולי המנגולד אפשר להכין גם מהם מטעמים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים לאורך את גבעולי המנגולד לרצועות בעובי כ־1 ס"מ ושוטפים היטב.

2

מניחים סיר רחב על להבה קטנה ומכניסים את כל המצרכים. מכסים ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.