מתכון

סלט מנגולד וחומוס

פברואר 2020
1 דירוגים
סלט מנגולד וחומוס של הדסה קו-אל. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
סלט מנגולד וחומוס של הדסה קו-אל. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

במטבחים צפון אפריקאיים תמצאו סלטים של חומוס ומנגולד, אבל הסלט הזה שונה גם בגלל שיטת הבישול וגם בגלל נוכחות החומץ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מטגנים בצלים בסיר רחב עם שמן 8-7 דקות על להבה בינונית עד הזהבה.

2

מוסיפים מנגולד, מלח ופלפל שחור גרוס, מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים חומוס. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות עד שהחלק הלבן של המנגולד מתרכך.

3

מוסיפים כמון וחומץ, מערבבים ומכבים את הלהבה. מצננים כ-10 דקות ומוסיפים שום. מגישים קר כמנה ראשונה ואפשר גם לחמם ולהגיש כתוספת.