מתכון

סלט נתח קצבים של מסעדת B12

אוגוסט 2016
1 דירוגים
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

למתכון כשר מחליפים את החמאה המזוקקת בשמן זית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

כשעה לפני הצלייה מוציאים את הנתח מהמקרר.

2

מלהיטים מחבת פסים יבשה. משמנים את הבשר בחמאה ומתבלים במלח ופלפל.

3

צולים את הנתח כ-3 דקות מכל צד עד שהוא מתחיל להגיר נוזלים וצבעו והופך למאט. דרגת מדיום-רייר היא דרגת העשייה המומלצת לנתח הזה.

4

נותנים לבשר לנוח 4 דקות באזור חמים (ליד התנור) או בתנור שחומם ל-40 מעלות ופורסים את הנתח לפרוסות בעובי 4 ס"מ כנגד כיוון הסיבים.

להגשה:

5

 מערבבים את חומרי הסלט בקערה, טועמים ומתקנים תיבול. מניחים את נתחי הבשר על הסלט ומגישים.