מתכון

סלט סביח

פברואר 2019
1 דירוגים
סלט סביח של שף רפאל אגם. צילום: אפיק גבאי
סלט סביח של שף רפאל אגם. צילום: אפיק גבאי

משהו בשילוב הטעמים הופך את הסביח למנה ישראלית אהובה. כאן מוגשת גרסה נטולת פחמימות שעושה חשק לעוד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטחינה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקלפים את החציל ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מורחים בשמן זית, ממליחים וקולים בתנור חם מאוד עד שהחצילים הופכים שחומים.

2

מערבבים את כל מרכיבי הטחינה ויוצקים מעל פרוסות החציל.

להגשה

3

מגררים את הביצה הקשה מעל ומפזרים פטרוזיליה קצוצה. מזליפים רוטב עמבה מסביב.