מתכון

סלט סברס ונענע

הסלט הזה הולך איתי שנים. העבודה הראשונה שלי הייתה בקטיף סברס ומה שנותר מהפירות שמכרנו, שימש להכנת סלטים

8,915 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
סלט סברס והנענע שלנו של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
סלט סברס והנענע שלנו של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

העבודה הראשונה בחיי הייתה קטיף סברס בעזרת מקל ארוך עם פחית שימורים חלולה ומסמר. היינו שוטפים אותם בגינה של בית הוריי, יושבים על ארגז בפתח הסופר ומוכרים סברס בקרח. מהשאריות היינו מכינים סלטים יצירתיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה סברס, עלי נענע ופלפל ירוק. בוזקים מלח ים, מפוררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים שקדים קלויים ומזלפים שמן זית בנדיבות. מערבבים ומגישים מיד.