מתכון

סלט סברס ונענע

מאי 2019
3 דירוגים
סלט סברס והנענע שלנו של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
סלט סברס והנענע שלנו של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

הסלט הזה הולך איתי שנים. העבודה הראשונה שלי הייתה בקטיף סברס ומה שנותר מהפירות שמכרנו, שימש להכנת סלטים

העבודה הראשונה בחיי הייתה קטיף סברס בעזרת מקל ארוך עם פחית שימורים חלולה ומסמר. היינו שוטפים אותם בגינה של בית הוריי, יושבים על ארגז בפתח הסופר ומוכרים סברס בקרח. מהשאריות היינו מכינים סלטים יצירתיים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה סברס, עלי נענע ופלפל ירוק. בוזקים מלח ים, מפוררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים שקדים קלויים ומזלפים שמן זית בנדיבות. מערבבים ומגישים מיד.