מתכון

סלט עגבניות וחומוס בולגרי

יוני 2019
2 דירוגים
סלט עגבניות וחומוס בולגרי של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
סלט עגבניות וחומוס בולגרי של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

במקום לבשל את הגרגירים, מטגנים אותם לפריכות. חשוב רק להקפיד להשתמש בגרגירי חומוס קטנים, שמיטגנים במהירות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חוצים את העגבניות ומעבירים לקערה.

2

מסננים את גרגירי החומוס ממי ההשריה ומייבשים אותם בנייר סופג.

3

מטגנים את הגרגרים במחבת עם שמן זית חם עד שהם פריכים.

4

מוציאים ומניחים על נייר סופג. מפזרים עליהם מיד מעט מלח דק.

5

מוסיפים לעגבניות את העלים ובצל ירוק. מתבלים במלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי. מוסיפים מיץ לימון, מערבבים עם גרגרי החומוס המטוגנים ומגישים מייד.