מתכון

סלט עגבניות – Bloody Salad

אוגוסט 2019
2 דירוגים
Bloody Salad של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
Bloody Salad של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

סלט שהוא טייק אוף על הקוקטייל המפורסם וככל שתגוונו עם יותר זנים - כך הוא יהיה טעים יותר

פשוט מאוד להכנה, מרשים והכי חשוב – טעים במיוחד. אל תוותרו על שילוב של עגבניות מכמה סוגים, הגיוון עושה את הסלט.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

פורסים את העגבניות לפרוסות ומסדרים על כלי הגשה רחב. מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס ומזלפים מעט וודקה על כל הפרוסות. מפזרים את שורש חזרת המגורר ויוצקים שמן זית. מגישים.