מתכון

סלט ענבים עם צנונית ובצל ירוק

אוגוסט 2019
1 דירוגים
חלת קראנץ תמרים והריסה של הדיי עפאים. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: דלית רוסו
חלת קראנץ תמרים והריסה של הדיי עפאים. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: דלית רוסו

סלט מרהיב למרכז השולחן, קל ומהיר להכנה ומלא בטעמים עזים, מתוקים־חריפים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חוצים את הענבים לאורכם ומעבירים לקערת ההגשה. חותכים את גבעולי הבצל הירוק לפיסות באורך 2 ס"מ ומוסיפים גם אותם. פורסים את הצנוניות ואת הפלפל הירוק החריף לרוחב לפרוסות דקיקות ומוסיפים. מתבלים בשמן ובלימון, מלח ופלפל, מערבבים מעט ומגישים.