מתכון

סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר

מאי 2019
2 דירוגים
סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

סלט ירוק קליל ורענן שמתאים כליווי לכל ארוחה. מי הזהר מעניקים בישום רענן למנה

להצלחת המנה חשוב להשתמש במוצר איכותי של מי זהר ובכמות קטנה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי הוויניגרט עד לקבלת רוטב אחיד.

2

מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה, מתבלים ב־3־4 כפות ויניגרט ומערבבים בעדינות. מגישים מיד.