מתכון

סלט פאטוש וחציל

סלט פאטוש וחציל . צילום: דניאל לילה
סלט פאטוש וחציל . צילום: דניאל לילה

סלט טרי-טרי, שמוסיפים לו קוביות מטוגנות של חצילים ושל לחם מאתמול וביצה עלומה או טחינה.

הבעל של חגית ביליה, הלוא היא לייזה פנלים מהבלוג באתר "סלונה", הכי אוהב בעולם חצילים. לטענתה בביתה חצילים מתפקדים על תקן מיישבי סכסוכים ובכל פעם שמתחילה מריבה חצילים נכנסים לתנור או למחבת ומייד הכל נשכח.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למטוגנים:

למטוגנים:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק ומטגנים קוביות לחם להזהבה. מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת.

2

מוסיפים לשמן קוביות חציל ומטגנים 5 דקות להזהבה. מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת.

3

מערבבים את חומרי הסלט בקערה, מוסיפים קוביות חציל ולחם מטוגנות ומניחים מעל ביצים עלומות וטחינה.