מתכון

סלט פטוש

בלי הרבה מאמץ: מתכון מהיר לסלט פטוש טרי שמתאים לכל שעה ביום

66,979 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
סלט פטוש של מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
סלט פטוש של מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את העגבניות, המלפפונים והבצל לקוביות קטנות. קוצצים את עלי הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לירקות. יוצקים את מיץ הלימון ושמן הזית, מתבלים ומערבבים.

2

חותכים את הפיתה לקוביות קטנות, מזלפים עליהן מעט שמן זית ומתבלים בסומק ובזעתר. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-8 דקות. מפזרים את הגבינה המגוררת ואת קוביות הפיתה האפויות מעל הסלט.