מתכון

סלט פטריות ואטריות אורז בסירות חסה

יולי 2016
סלט פטריות ואטריות אורז בסירות חסה. צילום: דניאל לילה
סלט פטריות ואטריות אורז בסירות חסה. צילום: דניאל לילה

סלט פטריות מוקפצות שמגישים על עלי חסה פריכים

לפטריות יש טעם עמוק ומרקם בשרני – בסיס אידיאלי למנות קלילות אך מספקות. וחוץ מזה הן גם דורשות מעט מאוד התעסקות ולכן הן פשוט מושלמות להכנת ארוחות בזק בעונה החמה. הנה מתכון לסלט פטריות מוקפצות שמגישים על עלי חסה פריכים. כל ביס מלא במשחקי טעמים ומרקמים מפתיעים.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הפטריות:

1

מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את כל הפטריות 3-2 דקות עד שהן צרובות מעט. מוסיפים שום ומקפיצים 2 דקות.

2

מוסיפים רטבים, צ’ילי קצוץ ומלח ומטגנים 3-2 דקות עד שהפטריות מוכנות. מצננים לטמפ’ החדר.

לפני ההגשה:

3

מניחים בתוך כל עלה חסה חופן אטריות אורז מבושלות ומעליהן כף גדושה מתערובת הפטריות. מקשטים בעלי כוסברה ואגוזים מסוכרים ומזלפים מעט מיץ לימון.