• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • בריא
  • אפייה
  • מתכונים לילדים
  • סופשבוע טעים
  • סלטים
  • לחם
  • יין ואלכוהול
  • מתכונים לשבועות
  • עוד
    • לוח המידות והמשקלים
    • פסטה
    • בשר
    • טבעוני
    • בראנץ'
    • דגים
    • גבינות
    • קינוחים
    • מסעדות
    • כתבות
    • טורים
    • תוכן מקודם

סלט פסטה עם גבינה צפתית מעודנת, עשבי תיבול וסומאק

מתכון

הפסטה היא כמו קנבס לצייר, כל תערובת טעימה שתוסיפו לה, היא תקבל בברכה. כאן עם צפתית ועשבי תיבול

מאת אורלי פלאי ברונשטיין
אפריל 2019
סלט פסטה עם צפתית, עשבי תיבול וסומק. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל
סלט פסטה עם צפתית, עשבי תיבול וסומק. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל
  • 6 מנות
  • 10 דקות
  • קל
  • כשר
  • סלטים
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מי מלח לפי הוראות היצרן. מסננים, מצננים בקערה ומערבבים עם 2 כפות שמן זית.

2

כשהפסטה מתקררת מוסיפים לקערה את הצפתית, עשבי התיבול, הבצל הירוק והצנוניות ומערבבים.

3

מגררים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ שלו, מערבבים עם יתר חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים.


  • קל
  • כשר
  • סלטים
  • ארוחות צהריים
  • צמחוני
  • סלט פסטה
  • פיקניק
  • חלבי
  • מבשלים עם משק צוריאל

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

מובייל 1 תקשורת סלולרית בע"מ

  • אודות ״השולחן״
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
© מובייל 1 תקשורת סלולרית בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media