מתכון

סלט קישואים ובצלים צרובים

2 דירוגים
סלט קישואים ובצלים צרובים. צילום: shutterstock
סלט קישואים ובצלים צרובים. צילום: shutterstock

את הסלט הזה אפשר להכין תוך כדי עבודה על מנות אחרות. רק חשוב לתת לירקות להצטנן היטב לפני ערבוב הסלט

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות.

2

מסדרים קישואים ובצלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים 3-2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים את הירקות כ-15 דקות עד שהם משחימים.

3

מוציאים מהתנור, מפרידים את הבצלים לגלדים ומעבירים לקערה. מצננים.

4

מתבלים במיץ לימון ושמן זית ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עלי נענע ומגישים.