מתכון

סלט רדיקיו, רימונים ועלי סלק עם רוטב סומאק ובוטנים

יוני 2019
2 דירוגים
סלט סגול של רדיקיו, רימונים ועלי סלק עם ויניגרט סומאק ובוטנים של שף עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו
סלט סגול של רדיקיו, רימונים ועלי סלק עם ויניגרט סומאק ובוטנים של שף עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו

הרדיקיו נמכר בשווקי איכרים, אבל אם לא מצאתם אפשר להחליף אותו בכרוב סגול, לשמירה על משחק המרקמים בסלט

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט סומאק

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לוויניגרט

1

טוחנים את כל החומרים למעט שמן זית במעבד מזון עד למרקם אחיד.

2

מוסיפים שמן זית בזילוף דק תוך כדי עיבוד לקבלת רוטב סמיך. הרוטב יישמר בקירור עד 3 ימים.

להרכבת המנה

3

מערבבים בקערה עלי רדיקיו וסלק עם גרגרי רימון. מזלפים את הרוטב, מערבבים ומפזרים בוטנים.

לגיוון

4

מפזרים על המנה 200 גרם גבינת כבשים מלוחה מפוררת.