מתכון

סלט רשאד וצנוניות

ינואר 2020
1 דירוגים
סלט רשאד וצנוניות של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט רשאד וצנוניות של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

השימוש בשמן חמניות הוא בהשראת המטבח הפולני של סבתי, והוא שידוך מעולה לרשאד וצנוניות

שוב, ומצטער אם אני טורד את מנוחתכם עם אילן היוחסין המשפחתי…  אימא של סבא שלי, וכל הדורות שקדמו לה באוקראינה, השתמשו בשמן חמניות לא מזוכך – זה "שמן הזית של הרוסים". אם אתם לא משתמשים בו באופן קבוע, אתם צריכים להתבייש. 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מעבירים לקערת ערבוב רשאד, צנוניות ופלפל ירוק חריף. יוצקים שמן חמניות ומיץ לימון ובוזקים מלח ופלפל לבן. מערבבים קלות ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים גרעיני חמנייה ומגישים.