מתכון

סלט שעועית מנומרת, אגוזים ורימונים

אוגוסט 2019
2 דירוגים
סלט שעועית מנומרת, אגוזים ורימונים של ננה שרייר. צילום: דניאל לילה
סלט שעועית מנומרת, אגוזים ורימונים של ננה שרייר. צילום: דניאל לילה

התנועה בין המתיקות של הרימונים לטעמו העז של החומץ ועוקצנות הבצל והכוסברה ממש מעירה את הפה

אל תוותרו על שמן החמניות הלא מזוכך – יש לו טעם של גרעיני חמנייה קלויים והוא מוסיף המון ארומה. חפשו אותו במעדניות רוסיות ובחנויות טבע והעדיפו שמן בכבישה קרה – הוא היקר בחבורת שמני החמניות, אבל הרבה יותר זול משמני האגוזים למיניהם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים שעועית בסיר עם שפע מים לא מומלחים כשעה וחצי לריכוך. 10 דקות לפני תום הבישול מוסיפים מלח. מסננים ומצננים.

2

מערבבים את השעועית עם בצל, כוסברה, שני סוגי שמן, חומץ ותבלינים. מוסיפים אגוזים וגרגרי רימון, מערבבים בעדינות ומגישים.

3

שומרים עד יומיים בקופסה אטומה במקרר.