מתכון

סלט שעועית תאילנדית ושעועית צהובה עם טרטר עגל

אוקטובר 2019
1 דירוגים
סלט שעועית תאילנדית ושעועית צהובה עם טרטר עגל של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
סלט שעועית תאילנדית ושעועית צהובה עם טרטר עגל של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

הטכניקה בה כותשים את השעועית עם הבשר יוצרת מרקמים מפתיעים וקלים הפה

המכתש בעצם מחליף את פעולת השיניים הראשונית. בדרך כלל אנחנו אוכלים שעועית שלמה ומבושלת; כאן אנחנו שוברים את השעועית בעלי ומכתש ואין צורך בבישול.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

כותשים פלפל קשמירי וזרעי כמון במכתש לקבלת אבקה. מוסיפים שום וכותשים עד שהוא נמעך לגמרי. מוסיפים 2 סוגי שעועית וכותשים רק עד שהם שבורים.

2

מוסיפים מלח, נאם פלא ומיץ לימון ומערבבים תוך כדי מעיכה כדי שהתיבול ייכנס לשעועית. מוסיפים בשר קצוץ ובזיליקום וכותשים אותם תוך כדי מעיכה וערבוב.