מתכון

סלט תאילנדי ורוסטביף ברוטב טומטצ’ילי

מרץ 2016
2 דירוגים
סלט תאילנדי ורוסטביף ברוטב טומטצ’ילי. צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע
סלט תאילנדי ורוסטביף ברוטב טומטצ’ילי. צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע

גיוון: במקום פפאיה אפשר להשתמש להשתמש במנגו ירוק או פפאיה כתומה קשה.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב טומטצ’ילי:

לסלט:

לרוטב טומטצ’ילי:

לסלט:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים רוטב טומטצ’ילי:

1

טוחנים את כל רכיבי הרוטב חוץ משמן זית ושמן שומשום בבלנדר או במעבד מזון למחית אחידה. מסננים ומוסיפים שמן זית ושומשום. הרוטב יישמר יומיים-שלושה במקרר.

מכינים את הסלט ומגישים:

2

מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה גדולה, מתבלים ברוטב, מסדרים מעל את פרוסות הסינטה ומגישים.

לגרסה אקסטרה חריפה:

3

מוסיפים לבלנדר כ-3 כפות סיראצ’ה (רסק פלפלים אסיאתי חריף, להשיג במעדניות ובחנויות המתמחות) ו-1/2 פלפל ירוק חריף.