מתכון

סלט תירס, שעועית אדומה ופילה טונה מעושנת

פברואר 2019
2 דירוגים
סלט תירס, שעועית אדומה ופילה טונה מעושנת של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין
סלט תירס, שעועית אדומה ופילה טונה מעושנת של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין

השפית פדידה רז מכינה סלט עתיר בחלבון ומושלם אחרי האימון שלכם: סלט תירס עם קטניות וטונה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מפרידים את גרגירי התירס מהקלחים וחותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות.

2

מניחים בקערת סלט את גרגירי התירס, העגבניות, המלפפונים, הבצל, השעועית האדומה, הכוסברה והפלפל החריף.

3

מזליפים מעל שמן זית, מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים. מפזרים מעל את פילה הטונה המעושנת והקרוטונים.