מתכון

סלסת עלי גפן ועגבניות

מאי 2019
2 דירוגים
סלסת עלי גפן ועגבניות של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלסת עלי גפן ועגבניות של רינת צדוק. צילום: שני בריל

סלסה ירוקה שאפשר להוסיף לטחינה או לפסטה, למרוח על לחם טוב או לתבל איתה דגים ועוף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית במעבד מזון בפולסים עד לקבלת תערובת במרקם גס.

2

מוסיפים שמן זית בהדרגה תוך כדי טחינה עד שהוא נטמע בתערובת. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר עד שבוע.