מתכון

סנדוויץ' סלמון ומוצרלה

דצמבר 2018
4 דירוגים
סנדוויץ' סלמון ומוצרלה של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב
סנדוויץ' סלמון ומוצרלה של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב

אם מתחשק לכם לגוון מהסושי הקלאסי, תוכלו להכין בעשר דקות סנדוויץ' עם סלמון ומוצרלה שיעשה את העבודה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את האצה על משטח עבודה ומסדרים במרכזה בצורת ריבוע 120 גר' אורז (בגובה של 1 סנטימטר בערך).

2

שמים על האורז את המוצרלה, הדג והאבוקדו ומקפלים לשניים לצורה של סנדוויץ'. חוצים ומגישים.

3

טיפ: כשסוגרים את האצה לסנדוויץ', ניתן להשתמש ב-2-3 גרגירי אורז להדבקת האצה.

4

הצעת הגשה: ניתן להגיש את הסנדוויץ' כפי שהוא או לצפות אותו בטמפורה (ראו מתכון להלן) ולטגן קלות.