מקור הממולאים האלה במטבח היווני והם שונים מהממולאים המוכרים. הפלפלים צהובים ולא ירוקים, הם אפויים ולא מבושלים בסיר עם רוטב עגבניות והם בעלי טעם עדין ונקי.
מתוך הספר "חיים כהן מבשל" (הוצאת "בבל").
מתכון משודרג למנה האהובה: עגבניות ופלפלים ממולאים באורז
מקור הממולאים האלה במטבח היווני והם שונים מהממולאים המוכרים. הפלפלים צהובים ולא ירוקים, הם אפויים ולא מבושלים בסיר עם רוטב עגבניות והם בעלי טעם עדין ונקי.
מתוך הספר "חיים כהן מבשל" (הוצאת "בבל").