החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים תפוזים על קליפתם במים במשך 15 דקות, עד שהם רכים. פורסים ומגלענים את התפוזים על קליפתם ומרסקים אותם במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות.
3
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר כ-10 דקות לקצף בהיר ואוורירי.
4
מערבבים את התפוזים עם שמן, קורנפלור, קמח וקוקוס בקערה. מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול ויוצקים לתבנית עם חור משומנת.
5
אופים כ-40 דקות או עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם קיסם שאמור לצאת יבש).