מתכון

עוגיות אגוזים

דצמבר 2018
2 דירוגים
סנדוויץ' עוגיות אגוזים של הקונדיטורית אילה ענבר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן
סנדוויץ' עוגיות אגוזים של הקונדיטורית אילה ענבר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן

אפשר לשדרג את העוגיות עם ציפוי שוקולד מריר או להכין סנדוויץ' משתי עוגיות במילוי ממרח תמרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות גבעות קטנות מהתערובת בעזרת שתי כפות או כפיות (במהלך ההכנה יש לערבב את התערובת מדי פעם כדי למנוע שקיעת נוזלים). אופים את העוגיות במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות בטורבו עד שמרכז העוגיות יציב. מצננים.

2

שומרים את העוגיות בכלי סגור או במקפיא.