מתכון

עוגיות גבינת עיזים וסילאן

ספטמבר 2019
2 דירוגים
עוגיות גבינת עיזים וסילאן של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה
עוגיות גבינת עיזים וסילאן של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה

מלוחות-מתוקות עם גבינת עיזים חרפרפה, מושלמות כנשנוש מקדים לארוחה

את העוגיות האלו אני מכינה הרבה פעמים משאריות של בצק פריך שנותר אחרי הכנת מאפים גדולים כמו טארט או פאי

למתכון בצק פריך

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להברשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרדדים את הבצק על משטח מקומח ליריעה בעובי 3 מ"מ. קורצים עוגיות בקוטר כ- 6 ס"מ בעזרת כוס ומחוררים את פניהן בעזרת מזלג.

2

מושחים את עיגולי הבצק בביצה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל- 15 דקות.

3

מחממים תנור ל- 200 מעלות.מוצאים את התבנית מהמקרר, מעבירים לחלק התחתון של התנור ואופים 5 דקות. מעבירים את המגש לחלק העליון של התנור עליון.

4

מניחים על כל עוגייה עיגול של גבינת סנט מור ומזלפים מעט סילאן. מחזירים לתנור ואופים 3 דקות במצב גריל עד שהגבינה נמסה ומשחימה מעט. מגישים מייד.