מתכון

עוגיות גבינת עיזים וסילאן

מלוחות-מתוקות עם גבינת עיזים חרפרפה, מושלמות כנשנוש מקדים לארוחה

ספטמבר 2019
עוגיות גבינת עיזים וסילאן של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה
עוגיות גבינת עיזים וסילאן של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה

את העוגיות האלו אני מכינה הרבה פעמים משאריות של בצק פריך שנותר אחרי הכנת מאפים גדולים כמו טארט או פאי

למתכון בצק פריך

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להברשה

אופן ההכנה

1

מרדדים את הבצק על משטח מקומח ליריעה בעובי 3 מ"מ. קורצים עוגיות בקוטר כ- 6 ס"מ בעזרת כוס ומחוררים את פניהן בעזרת מזלג.

2

מושחים את עיגולי הבצק בביצה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל- 15 דקות.

3

מחממים תנור ל- 200 מעלות.מוצאים את התבנית מהמקרר, מעבירים לחלק התחתון של התנור ואופים 5 דקות. מעבירים את המגש לחלק העליון של התנור עליון.

4

מניחים על כל עוגייה עיגול של גבינת סנט מור ומזלפים מעט סילאן. מחזירים לתנור ואופים 3 דקות במצב גריל עד שהגבינה נמסה ומשחימה מעט. מגישים מייד.