מתכון

עוגיות טחינה וקמח קינואה

דצמבר 2015
2 דירוגים
עוגיות טחינה וקמח קינואה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף
עוגיות טחינה וקמח קינואה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף

עוגיות פריכות מאוד בטעם מיוחד בזכות הטחינה וקמח הקינואה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבלים קמח, סוכר, חמאה ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק עד לקבלת מרקם פירורי.

3

מוסיפים טחינה ומערבלים לקבלת כדור בצק מעט דביק.

4

יוצרים מהבצק עיגולים בקוטר 3 ס”מ ומשטחים. טובלים את כיפות העוגיות בשומשום ומניחים בתבנית.

5

אופים 25-20 דקות עד שהעוגיות בצבע זהוב בהיר. העוגיות רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתקשות בצינון. מצננים היטב ומעבירים לכלי אטום. העוגיות נשמרות עד שבועיים.