מתכון

עוגיות שוקולד פאדג'יות עם חמאת בוטנים

3 דירוגים
עוגיות שוקולד פאדג'יות עם חמאת בוטנים או חלבה של עופר בן נתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
עוגיות שוקולד פאדג'יות עם חמאת בוטנים או חלבה של עופר בן נתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

עוגיות בראוניז מהירות שלא תאמינו שהן ללא גלוטן, ומליות חמאת הבוטנים או החלבה משלימות את החגיגה המתוקה הזו

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

למלית

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה. בינתיים מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה ביצים וסוכר עד לקבלת קצף גבוה, בהיר ותפוח.

2

מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שקדים טחונים, קקאו ואבקת אפייה ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים למקרר לכ־10 דקות.

3

מחממים תנור ל־175 מעלות. מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים גבעות קטנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ־10 דקות עד שהעוגיות משחימות ומצננים.

4

 מורחים על מחצית מהעוגיות ממרח חלבה או חמאת בוטנים וסוגרים עם שאר העוגיות ליצירת סנדוויצ'ים.