מתכון

עוגיות פאדג' שוקולד וקוקוס

4 דירוגים
עוגיות פאדג' שוקולד וקוקוס של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן
עוגיות פאדג' שוקולד וקוקוס של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן

עוגיות במרקם נימוח מושלם עם טופינג קראנצ'י של קוקוס קלוי

העוגיות נשמרות עד חמישה ימים בקופסה אטומה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־170 מעלות. ממיסים 200 גרם שוקולד וחמאה במיקרו או בבן מארי ומערבבים לאיחוד. מקציפים ביצים, מלח וסוכר בעזרת וו הקצפה בקערת המיקסר כ־10 דקות,לקבלת קציפה אוורירית.

2

קוצצים את יתר השוקולד המריר (100 גרם) מרנגמנפים קקאו לקערה נפרדת, מוסיפים קוקוס טחון, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ ומערבבים.

3

מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לקציפה ומעבדים דקה עד שהתערובות כמעט מתאחדות. מוסיפים את תערובת הקקאו והקוקוס ומקציפים בקצרה לאיחוד.

4

מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בעזרת 2 כפיות ומניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ. מפזרים מעל צ'יפס קוקוס. אופים 8־9 דקות עד שהעוגיות סדוקות ונפרדות מהתבנית. מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה.