מתכון

עוגיות פילו ושוקולד

מאי 2019
1 דירוגים
עוגיות פילו ושוקולד של לילית רומם. צילום: אפיק גבאי
עוגיות פילו ושוקולד של לילית רומם. צילום: אפיק גבאי

עוגיות שמכינים מהר ושמתחסלות עוד הרבה יותר מהר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה.

2

משטחים עלה פילו אחד על משטח עבודה (בינתיים מכסים את שאר העלים בבד כדי שלא יתייבשו).

3

מרססים את עלה הפילו בתרסיס שמן ומפזרים מעט קליפת תפוז מגוררת.

4

חותכים את הפילו ל-3 משולשים ומגלגלים כל משולש מהחוד לבסיס.

5

מניחים בתבנית שטוחה מרוססת בתרסיס שמן את עוגיות הפילו ומרססים אותן בשמן.

6

חוזרים על הפעולות עם שני עלי הפילו הנוספים ואופים כ-10 דקות עד להזהבה.

7

ממסים את השוקולד בבן מארי (על אדים) או במיקרוגל. מדללים במעט מים חמים.

8

טובלים כל עוגייה בשוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט.

9

מקררים במשך חצי שעה.