החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
מכינים בצק:
1
שמים במכל מעבד המזון את כל החומרים למעט מים ומעבדים 2 דקות לקבלת בצק. מוסיפים מים ומעבדים כחצי דקה רק עד שהמים נטמעים והבצק נאסף לגוש אחד (עיבוד יתר פוגע במרקם).
2
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומרדדים אותו ליריעה בעובי 1 ס"מ.
מעצבים ואופים:
3
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
4
חותכים מהבצק עוגיות בקוטר של כ-2 ס"מ בעזרת חותכן עוגיות עגול ומשונן מעבירים את העוגיות לתבנית במרווח של כ-1.5 ס"מ אחת מהשנייה.
5
מושחים את העוגיות בביצה טרופה, מפזרים מעליהן קצח, שומשום ופרמזן ומעבירים לתנור. אופים כ-35 דקות עד שהעוגיות משחימות. מצננים ואוכלים.