מתכון

עוגיות שוקולד-צ'יפס

פברואר 2019
3 דירוגים
עוגיות שוקולד-צ'יפס של אבה הנסן. צילום וסטיילינג: לירון אלמוג
עוגיות שוקולד-צ'יפס של אבה הנסן. צילום וסטיילינג: לירון אלמוג

הן קטנות, מתוקות ופשוטות, ותמיד טוב שתהיה בארון קופסה מלאה בהן לכל מקרה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ערבוב אטי עד קבלת עיסה אחידה. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב.

2

מוסיפים את אבקת האפייה, הקמח והשקדים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את השוקו-צ'יפס ומערבבים באטיות עד קבלת בצק אחיד.

3

מזליפים את הבצק בעזרת שק זילוף (או בכפית) על מגש מרופד בנייר אפייה ויוצרים עוגיות בגודל הרצוי ברווח של 2 ס"מ זו מזו.

4

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 7–10 דקות עד השחמה. מצננים את העוגיות ומגישים.