מתכון

עוגת בננות ותפוז בקראסט אגוזים

דצמבר 2015
3 דירוגים
עוגת בננות ותפוז בקראסט אגוזים. שפרה לאונר
עוגת בננות ותפוז בקראסט אגוזים. שפרה לאונר

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לעוגה:

לקרסט אגוזים:

לשימון התבניות:

לעוגה:

לקרסט אגוזים:

לשימון התבניות:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חממו תנור ל – 180 מעלות ושמנו את התבניות

2

ערבבו את כל חומרי הקראסט במערבל לפירורים קטנים

3

בקערת המערבל שימו את הביצים יחד עם הסוכר, הקציפו לקצף, הנמיכו את מהירות המערבל והוסיפו את השמן. הוסיפו את יתר מרכיבי העוגה, כולל הבננות והמיץ, ערבלו לאט עד למירקם אחיד.

4

העבירו 1/2 מהכמות לתבניות, פזרו 1/2 מהקראסט, העבירו את שאר התערובת מעל הפירורים, ושוב קראסט מעל הבלילה. בעזרת כף ערבבו כמו מירקם שיש.

5

אפו כ – 45 ד', עד שקיסם יצא יבש.