מתכון

עוגת גבינה חמה

יוני 2017
4 דירוגים
עוגת גבינה חמה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
עוגת גבינה חמה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

זוכרים את עוגת הגבינה של בתי המלון? זוהי כנראה עוגת הבוקר האולטימטיבית, כי היא גם חמה וגם אפויה

אפשר להכין את העוגה עד 3 ימים מראש ולחמם חימום עדין בתנור ב-100 מעלות 10 דקות לפני ההגשה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-150 מעלות.

2

מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו בלון להקצפה לקבלת מרקם אחיד. ממשיכים להקציף את התערובת כ-3 דקות נוספות לקבלת מרקם אוורירי. יוצקים לתבנית.

3

אופים 35 דקות עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכז. מצננים מעט (עד 60-50 מעלות) ומגישים חמים, מומלץ עם שמנת חמוצה.