מתכון

עוגת גזר ודלעת

דצמבר 2015
2 דירוגים
עוגת גזר ודלעת. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
עוגת גזר ודלעת. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

את זיגוג הפונדנט אפשר להחליף בזיגוג גבינת שמנת או ברויאל אייסינג (חלבון ואבקת סוכר), אך היא תהיה נפלאה גם ללא זיגוג.

עוגה נטולת חלב ודלת קמח לבן. את זיגוג הפונדנט אפשר להחליף בזיגוג גבינת שמנת או ברויאל אייסינג (חלבון ואבקת סוכר), אך היא תהיה נפלאה גם ללא זיגוג.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לזיגוג:

לזיגוג:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים היטב את כל החומרים ויוצקים לתבנית.

3

אופים 40 דקות עד שהעוגה מתייצבת וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים.

4

מצננים לטמפ’ החדר.

5

מחממים את הפונדנט על אמבט מים (ביין מארי) ומורחים על העוגה במרית קטנה או בסכין למריחה.

6

מניחים לזיגוג להתייצב כ-5 דקות.