מתכון

עוגת חלבה בחושה

נובמבר 2016
2 דירוגים
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

עוגה בחושה בטעמי תפוז וחלבה, בשילוב אגוזים שמוסיפים קרנץ'. קל להכין, עוד יותר קל לחסל

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית:

למלית:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.

מכינים את המלית:

2

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מכינים את תערובת העוגה:

3

מערבבים קמח תופח, סוכר וסוכר וניל בקערה גדולה.

4

טורפים ביצים בקערה נפרדת. מוסיפים שמן, טחינה, גבינה, מיץ תפוזים וקליפת תפוז ומערבבים. יוצקים את תערובת הביצים לתערובת היבשה ומערבבים לתערובת אחידה.

מרכיבים את העוגה ואופים:

5

יוצקים 1/3 מתערובת העוגה לתבנית ומפזרים שליש מהמלית. יוצקים עוד שליש מהתערובת ומפזרים שליש המלית. מסיימים בשאר התערובת ומפזרים מעל את שאר המלית.

6

אופים 45-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. שומרים מכוסה עד 3 ימים מחוץ למקרר.