מהר מהר, רוצו להכין את העוגה הזו, לפני שהמשמשים נעלמים מהמדף. אם פספסתם, לא נורא. גם פירות רכים לאכילה ישתלבו בה היטב.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס:
לעוגה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מכינים את הבסיס
2
: מורחים את התבנית בחמאה ומפזרים מעל סוכר חום בשכבה אחידה. מסדרים חצאי משמשים בצפיפות, כשצידם החתוך כלפי מטה.
מכינים את העוגה ואופים:
3
מערבלים חמאה, סוכר ותמצית וניל במיקסר עם וו גיטרה לתערובת קרמית. מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת.
4
מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים לסירוגין קמח ושמנת ומערבלים לתערובת אחידה.
5
יוצקים את המסה על המשמשים ומחליקים.
6
אופים 55-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (מומלץ להניח נייר אפייה מתחת לתבנית, כיוון שהסוכר והחמאה עלולים לנזול החוצה בזמן האפייה).
7
מצננים היטב, מעבירים סכין בין דפנות התבנית לעוגה והופכים על צלחת הגשה. שומרים במקרר עד 4 ימים.