מתכון

עוגת פרחי מייפל

2 דירוגים
פרחי מייפל של שף-קונדיטורית הילה בידרמן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
פרחי מייפל של שף-קונדיטורית הילה בידרמן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

העוגה הזאת פשוטה כביכול, אבל היא אחת העוגות הכי טעימות שתכינו

בקונדיטוריה אמרנו תמיד "מייפל זה החיים". העוגה הזאת פשוטה כביכול, אבל היא אחת העוגות האהובות עליי. היא תוצאה של ניסיון ומיומנות בתחום – אחותי ואני רקחנו אותה יחד בקונדיטוריה. גם היום, אחרי שהקונדיטוריה נסגרה, אנחנו מכינות אותה בבית.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־180 מעלות. מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה או וו בלון (לעוגה אוורירית יותר) עד לקבלת תערובת אחידה.

2

יוצקים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון בצורת פרחים (או לכל תבנית רצויה אחרת) ואופים כ־20 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא לח עם מעט פירורים.

3

יוצקים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות.