החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצ’אנקי (שכבת פתיתי קוקוס בשוקולד):
לקרם קוקוס:
לבסיס:
לקישוט:
אופן ההכנה
מכינים את הצ’אנקי
1
ממיסים שוקולד וחלב במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים קוקוס ומערבבים. מעבירים למקרר עד שהתערובת מתקשה.
מכינים קרם קוקוס
2
מקציפים שמנת מתוקה, חלב קוקוס, סוכר ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב. מוסיפים פתיתי קוקוס ומערבבים. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר עד השימוש.
מכינים את הבסיס ואופים
3
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
4
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים סוכר ומערבבים. טורפים במהירות לתוך הבלילה ביצים אחת-אחת ומקפידים להטמיע כל ביצה לחלוטין לפני שממשיכים. מוסיפים קמח ומערבבים היטב.
5
יוצקים את הבלילה לתבנית. מוציאים את קערת הצ’אנקי שוקולד-קוקוס מהמקרר ובעזרת שתי כפיות יוצרים כדורים קטנים מן התערובת ומפזרים על פני הבלילה באופן אחיד.
6
אופים 20-15 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא מעט לח. מצננים.
מצפים, מקררים ומגישים
7
מורחים את קרם הקוקוס על העוגה. מקררים למשך הלילה. מפזרים פתיתי קוקוס קלוי לפני ההגשה.