אם לא מצאתם עגבניות ירוקות השתמשו באדומות – רק חשוב שיהיו כמה שיותר קשות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מעט שמן במחבת. משטחים את העוף על הצד של העור תחילה ומניחים במחבת לצריבה. מטגנים על אש קטנה ומדי פעם בודקים שהעור לא נשרף. ממשיכים בטיגון משני הצדדים (כרבע שעה לכל צד) עד שהעוף שחום מאוד ועשוי מבפנים. מפזרים מלח ופלפל ומניחים בצד.
2
מטגנים את פרוסות העגבניות במחבת עם השמן והשומן שניגר מהעוף, מוסיפים בצל, שום ופלפל ירוק חריף וממשיכים לטגן עד שהעגבניות מקבלות צבע ירוק בוהק. מוסיפים תימין ומסירים מהאש.
3
מסדרים בצלחות הגשה את הירקות הצלויים ומניחים עליהם את העוף.
.