החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקפלים את העלים בקבוצות של 20 לאורכם ומניחים בצנצנת. מוסיפים מים ומלח, אוטמים היטב ומשהים 6 ימים בטמפרטורת החדר. העלים מוכנים לשימוש. מעבירים למקרר ושומרים עד חצי שנה.
התססה היא דרך מצוינת לשמר את עלי הגפן לאורך זמן ויש לה גם סגולות בריאותיות. לעלים המותססים טעם חמוץ-מלוח נהדר
מקפלים את העלים בקבוצות של 20 לאורכם ומניחים בצנצנת. מוסיפים מים ומלח, אוטמים היטב ומשהים 6 ימים בטמפרטורת החדר. העלים מוכנים לשימוש. מעבירים למקרר ושומרים עד חצי שנה.