מתכון

עלי גפן מותססים

מאי 2019
4 דירוגים
עלי גפן מותססים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
עלי גפן מותססים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

התססה היא דרך מצוינת לשמר את עלי הגפן לאורך זמן ויש לה גם סגולות בריאותיות. לעלים המותססים טעם חמוץ-מלוח נהדר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקפלים את העלים בקבוצות של 20 לאורכם ומניחים בצנצנת. מוסיפים מים ומלח, אוטמים היטב ומשהים 6 ימים בטמפרטורת החדר. העלים מוכנים לשימוש. מעבירים למקרר ושומרים עד חצי שנה.