החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבלים את חומרי הרוטב במעבד מזון, בבלנדר או במוט ריסוק. טועמים ואם טעמו של הרוטב עז מדי (זה תלוי בסוג הסויה), מדללים במעט מים.
2
מערבבים את חומרי הסלט, מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
3
ממלאים את עלי החסה ומגישים מיד.
גיוונים:
· מכינים מראש: חותכים את מרכיבי הסלט כמה שעות מראש ומערבבים את חומרי הרוטב, אבל שומרים בנפרד עד שלב מילוי העלים וההגשה.
· שיטת עשה זאת בעצמך: מניחים את הסלט בקערה ואת עלי החסה בקערה נפרדת. כל אחד מכין את הרול בעצמו.
· סלט-ארוחה: מוותרים על העלים למילוי ומגישים את הסלט בקערה עם נתחוני חזה עוף מוקפצים או צלויים בגריל.
· אגרול טרי: מגישים את הסלט מגולגל בתוך עלי אורז שהושרו במים.